Det vankas sol i helgen och jazzen kommer tillbaka till Kajsas!

Lördag 30/9 spelar Josefin's New Orleans Gang i parken.

Stora Mejtens Gränd 16 i Vitabergsparken. Fri entré! Frivillig orkesterpeng uppskattas. 

 

På scen:
Josefin Staaf – sång, klarinett
Tommy Löbel – klarinett
Gwyn Lewis – trumpet
Tor Holmberg – banjo, sång
Jonas Hellgren -bas
Mattias Bengtsson Byström – Washboard

Josefin’s New Orleans Gang plays jazz in genuin New Orleans style Saturday 30/9 at Kajsas i Parken. The band delivers traditional jazz from the glory years of New Orleans together with beautiful vocal melodies from the swing era.

Kajsas i Parken, Stora Mejtens Gränd 16, Vita Bergsparken, Södermalm. Free admission and voluntary contribution to the band is much appreciated!

HUDDINGE HILLBILLYS

Kvällens spelning den 2/9 är inställd pga sjukdom - håll utkik för nytt datum!

Lördagen den 2:a september bjuder Huddinge Hillbillys till en svängig kväll. Huddinge Hillbillys gör sina egna versioner av klassiska låtar med bland annat Neil Young, Bowie och U2 till en halvakustisk sättning med mandolin, dragspel, 12 strängad gitarr, elgitarr, bas och trummor.

MARLON BRANDO

Fredag 8:e September
Spelning: 18:00-21:30

2024 är det Allan Edwall 100 år. Det uppmärksammar MarlonBrando.

Hans färd i Den lilla bäcken gestaltas med visor/anekdoter ur en diger katalog och i en annorlunda kostym än hans egen. 

MarlonBrando är Anders Engström sång/klarinett, Lars Carnelid gitarr/sång och Janne Hedenmo kontrabas/sång

BLACK LARSSON & KNEGARNA

Fredag 15:e September
Spelning: 18:00-21:30

När höstkvällarna börjar att bli mörka är det dags för Blacken och Knegarna att värma upp besökarna på Kajsas i Vitabergsparken med sin energifyllda rock´n roll. Det blir två set med låtar där visor, progg och distade gitarrer varvas med Blackens mellansnack som inte lämnar någon oberörd. 

Tidigare i år släppte de albumet Det brinner i mig som de kommer att ha i ryggen då de går upp på scenen och skapar en magisk rock’n’roll energi.

I Knegarna ingår Peter Lindqvist på svängiga och explosiva trummor, Johan Samuelsson på tung och taktfast bas, Anders Klöverbäck på tolvsträngad akustisk gitarr, kör och munspel samt Mattias Eriksson som levererar riff och rundgång från sin elgitarr.

20/8
Latin Kings med Dogge & Rigo
KAJSAS I PARKEN, SAMARBETE MED NYTORGFESTEN
18:00-19:00

CLASLU

Lördagen den 19:e Augusto

Kl. 13:00-19:00 Claslu spelar härlig musik efter Sveriges Broms Match i fotbolls VM.

Live-DJ som spelar härlig musik varje vecka på KAJSAS!

TRUBADUR CLAS & CHARLIE

Lördag 26:e Augusti
Soundcheck 17:00-18:00
Spelning: 19:00-22:00

ROGER KARLSSON

Fredag 25:e Augusti
Speltid: 19:00-21.30

Med nya albumet Mitt universum i bagaget var Roger Karlsson ute på en rikstäckande höstturné 2022 uppbackad av sitt fantastiska band bestående av Christer Falk, Björn Eriksson och Emil Olin.

Roger har sitt musikaliska ursprung i punken som kom till Sverige i slutet av 70-talet. Via band som Inferno och tuk tuk rally inleddes solokarriären i mitten av 90-talet och har sedan dess fortsatt med regelbundna albumsläpp och turnéer i Sverige och Norge. 2016 och 2018 tog karriären ytterligare ett skutt med två nästintill utsålda kvällar på anrika Södra Teatern i Stockholm med gästartister som Tomas Andersson Wij, Staffan Hellstrand, Anna Stadling och Magnus Lindberg.

Rogers musikaliska universum är i ständig rörelse. Epitet som ”Tumbas Bruce Springsteen” (uppvuxen i Botkyrka) och ”rödvinspoet” har lite förmätet myntats i försök att beskriva musiken. Själv vill han kort och gott beskriva den som ”essensen av en röst, en gitarr och en berättelse”. Hursomhelst, trots att han knappast längre placeras i punkfacket finns fortfarande glöden och engagemanget kvar som ett outplånligt och stolt arv.

 Med sin karakteristiska mix av otyglad energi, nyanserade toner och självupplevda texter ser han fram emot ett möte med publiken på Kajsas i parken.