Sveriges största Howl-o-ween party för vovvar! 🦇🐶

23 Oktober 12-16

Idag arrangerar vi tillsammans med Buddy Pet Foods (som arrangerade 2021 års succé “Dogtoberfest”) Sveriges största halloween party för vovvar – Buddy’s Howl-o-ween party. På plats finns mat, dryck och aktiviteter för hela familjen. Kom och fira med oss! 👻

🎃 Gratis Godisregn till alla vovvar
🎃 50 första gästerna får doggiebag
🎃 Hundvänliga tävlingar med fan-tass-tiska priser
🎃 Fiskedamm för hund & barn
🎃 Bäst utklädda vovven vinner hundmat för 5000kr
🎃 Mat & dryck finns att köpa

När: Sön 23/10 kl.12-16
Var: Kajsas i Parken (Vitabergsparken) – Stockholm

Öppet event för alla hundägare (och dig som älskar hundar). Fri entré, ingen förbokning behövs.

☠️ Obs. Vi förutsätter att du endast klär ut din hund om vovven känner sig bekväm med det – tänk på att vissa hundar kan vara rädda för läskiga masker och läskig klädsel – klä vovven “snällt” så andra vovvar inte blir rädda!

Jazz trio

11 september 15-18

Staffan Mårtensson, sax
Anders Färdal, gitarr
Jan Adefelt, bas

Sanna Carlstedt

2 september

Sanna Carlstedt, är den logiska punkten mellan punken och Edith Piaf. Sanna är en klassisk svensk visartist som kan konsten att roa sin publik och säga vad hon tycker. Sanna har spelat på de flesta visfestivalerna runt om i landet och även tillsammans med artister som Lasse Winnerbäck Lars Demian och Johan Johansson.

Annis Brander & Pigge Mattis

10 augusti

Med fötterna i den svenska vis-myllan, hjärtat i Nashville’s countrymusik & huvudet fyllt av rock & pop-hits från då & nu, levererar denna duo 100% spelglädje från vår scen.

Ola Aurell

12 augusti

Ola Aurell, är sjungande komiker, och lite av ett kultförklarat kärleksbarn mellan standup och visa. Hans egensinniga sånger rör sig fritt mellan genialiskt och sjukt, mellan fniss och finess och mellan det mörkt roliga och roligt mörka.

Han har fått Olrogstipendiet för sina texter, vunnit årets scenshow på Svenska standupgalan, sjungit i Allsång på Skansen och mycket annat.

Black Larsson

19 augusti

Black Larsson, spelar sina egna visor som berör och länkar ihop punkens energi och proggens vassa texter med visans vemod. Han släppte för några år sedan Ep:n Dan Andersson Land med akustiska låtar och har i år gett ut albumet PUNK med låtar fulla av energi och texter om den tid vi lever i.

MarlonBrando

9 september 18-21

MarlonBrando uppmärksammar att det i år är 25 år sedan Allan Edwall lämnade den här jämmerdalen. Hans färd i den Lilla bäcken gestaltas med visor/anekdoter ur en diger katalog och i en annorlunda kostym än hans egen. MarlonBrando är Anders Engström sång/klarinett, Lars Carnelid gitarr/sång och Janne Hedenmo kontrabas/sång.