Fotboll i Parken

SVERIGE VS ESTLAND

LÖRDAG 9:e SEPTEMBER
Endast konstnadsfri drop-in gäller

FINAL SÖNDAG 20:E AUGUSTI

Vi vill passa på att tacka alla er fina gäster som besökt oss under Sveriges världsmästerskapsresa och för ert tålamod när vi har haft som absolut mest att göra. Tack för att vi fick dela svenska damlandslagets resa med alla er och hoppas att vi ses snart igen!

Gällande finalen som spelas på söndag klockan 12:00  gäller endast drop-in utan entréavgift. Varmt välkomna att se mästerskapets sista match tillsammans med oss på KAJSAS!

Formuläret innebär endast en förfrågan, inte en garanterad plats. Efter att du skickat in din förfrågan får du ett mail på den mailadress du angivit i formuläret med en bekräftelse för din plats och information inför matchdagen.
Oroa dig inte för att du blivit bortglömd. Väldigt många vill se Sverige spela EM hos oss i år och därför kan ditt svar dröja 1-2 dagar efter den dag du fyllt i formuläret. Vi svarar på alla mail som kommer in.
Vid bokning för fler än fyra personer kan vi inte  garantera att hela sällskapet hamnar vid samma bord. Vi försöker då att placera er så nära vi kan som möjligt.