Kajsas i Parken

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag, Söndag: 10:00-21:00
Fredag - Lördag: 10:00-22:00

Öppettider kan komma att påverkas av väder!
Följ oss på @cafekajsa på Instagram uppdateringar

Meny

GLASS

  • KULGLASS - 1/2/3 st kulor 35/50/65
  • STRÖSSEL/TOPPING 8

The story

The story

Familjeföretaget KAJSAS drivs av Eva och systrarna Elaine och Stephanie som skapar platser för umgänge runt om i Stockholm för dagens alla tillfällen. KAJSAS är ett kännetecken för god och vällagad mat, personlig service och en plats man gärna återvänder till.

KAJSAS I PARKEN är beläget i Vitabergsparken på östra Södermalm. En lugn och grönskande miljö med bra tillgänglighet för alla sorters besökare. KAJSAS I PARKEN  är en plats för alla – med ett brett och genomtänkt utbud välkomnar vi våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge.

Vi är en självklar destination för dagens alla tillfällen. Oavsett om du är ute efter en frukost i morgonsolen, en trevlig lunch med kollegorna eller en AW med kompisgänget har vi det perfekta utbudet. Vi serverar allt ifrån italienskt kaffe, fikabröd och alla sorters glass till gediget tillagade varma och kalla maträtter. Vi har både vegetariska och veganska alternativ och serverar en omsorgsfullt utvald bredd av alkoholfri dryck, viner, öl och drinkar.

triangel-parken-right-2

Boka bord